• Luftballong til heving/senking - 100 kg

  Fallskjermformet ballong med dumpeventil (dump valve). Brukes til heving av objekter fra brunnen på alle dybder. Kan også brukes til kontrollert senking av objekter. Produsert i kraftig UV-bestandig PVC. Heavy-duty webbing-slynger.
  3.399,-
  Luftballong til heving/senking - 100 kg

  Antisink sikkerhetssystem

  Hvert år omkommer mennesker på sjøen, ikke bare av drukning, men også av nedkjøling når båten forliser. Mange kunne vært reddet, og nettopp derfor ble Antisink utviklet. Antisink er et fastmontert sikkerhetssystem med stor løftekraft som utløses automatisk om det skulle komme vann ombord. Dette sikrer at båten holder seg flytende til hjelpen kommer.
  Fra 15.990,-
  Velg
  Antisink sikkerhetssystem

  Sjøsykemansjetter

  Quez-away mansjetter for håndledd mot sjø-, bil- og luftsyke. Inneholder ikke giftstoffer av noe slag. Festes slik at to trykknotter presses mot et trykkpunkt på undersiden av håndleddet.
  153,-
  Sjøsykemansjetter

  Stormfokk

  Stormfokk utviklet av seilmakere i kraftig orange polyesterduk. Godkjent for regattabruk. Leveres med messinghaker for montering på wire.
  Fra 6.399,-
  Velg
  Stormfokk
 • Øsekar, rett bunn

  Øsekar i myk plast.
  54,-
  Øsekar, rett bunn

  Øsekar, rund bunn - Rød

  Øsekar i hard plast.
  36,-
  Øsekar, rund bunn - Rød

  Koniske treplugger

  Koniske treplugger til nødreparasjon av skroggjennomføringer, slanger og alle runde hull. Settene kommer i to størrelser som dekker de aller fleste rørdimmensjoner.
  Fra 101,-
  Velg
  Koniske treplugger

  Sikkerhetsstige

  Stigen ligger i en veske med to håndtak. Det ene håndtaket festes i en puller el. lign, og det andre legges i vannet. Når man drar i håndtaket felles stigen ut og er klar til bruk.
  Fra 1.699,-
  Velg
  Sikkerhetsstige
 • Øsekar, rund bunn - Sort

  Øsekar i hard plast.
  36,-
  Øsekar, rund bunn - Sort

  Drivanker PVC

  Drivanker i PVC. Sørger for at baugen kommer opp mot været.
  Fra 839,-
  Velg
  Drivanker PVC

  Drivanker Mini, 80 cm

  Lite drivanker for hesteskobøye, DanBoy osv.
  509,-
  Drivanker Mini, 80 cm
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis