• Avlaster XAS - Spinlock

  For tau 4-12 mm. Belastninger opp til 575 kg. Sterkt ergonomisk håndtak med enkel sidetilgang og myk overflate. Håndtakene kan fargekodes for enkel identifikasjon. XAS er laget i moduler, noe som forenkler vedlikehold og senere oppgraderinger. XAS er svært skånsom mot tauene.
  Fra 1.199,-
  Velg
  Avlaster XAS - Spinlock

  Avlaster XTS - Spinlock

  Spesifisert som standard på serieproduserte båter verden over og velges av regattabåter både innenskjærs og offshore. Leveres med aluminiumshåndtak med mykt gummigrep. Moderne utforming med mange felles elementer med den suksessfulle XAS. Håndtaket låser sikkert både i lukket og åpen stilling. Leveres i to utgaver for forskjellig taudimensjoner. Kan også monteres liggende med sidemonteringssett og/eller med cam'er som kan låses i åpen stilling. (tilleggsutstyr).
  Fra 1.849,-
  Velg
  Avlaster XTS - Spinlock

  Avlaster XCS - Spinlock

  XCS er bygget over samme prinsipp som XTS, men med sideplater i aluminium. Den passer derfor spesielt godt i utsatte områder eller under høy belastning og mye bruk, som f.eks. lensetakler. Innmat og deler er de samme som for XTS. Kan utrustes med cam for opp til 16 mm tau.
  Fra 3.199,-
  Velg
  Avlaster XCS - Spinlock

  Avlaster XTR - Spinlock

  En helt ny avlaster fra Spinlock
  1.749,-
  Velg
  Avlaster XTR - Spinlock
 • Avlaster XXC High Tech - Spinlock

  Nye XXC holder massive 2350 kg, men kan likevel løses ut under belastning. 50% høyere holdekraft og 15% lavere vekt enn XAS, XTS og XCS.
  Fra 17.540,-
  Velg
  Avlaster XXC High Tech - Spinlock

  Avlaster enkel XX0812 - Spinlock

  Sikker avlaster for store belastninger. XX holder 50 % større belastninger enn noen annen normal avlaster på markedet, og likevel er den smidig og enkel og åpne. XX er den eneste sikre løsningen for genoafall på regattabåter fra 35 - 50 fot. En spesiell tredimensjonal kjeft gjør at XX klarer full belastning uten å slite på tauet. Huset er i ett stykke for absolutt sikkerhet mot overbelastning. Et rullelager gir sikker og kontrollert utløsing. Skjøteløpere i rustfritt stål for store belastninger. Enkel tilgang for service, selv når flere avlastere er montert sammen. Utsparinger i siden for enkel spyling med ferskvann. Optimal tauhøyde for føring til winch.
  6.199,-
  Avlaster enkel XX0812 - Spinlock

  PXR - Spinlock

  Rask og effektiv justering av håndholdte trimliner. Hullavstand som matcher standarden gjør det enkelt å montere T-serien i stedet for vanlige Cam Cleats. Ideell til teknisk avanserte trimliner. Tre-steges justerbar hardhet på fjæren tilpasser PXR til alle aplikasjoner. Velg lett innstilling for trimliner som justeres ofte, og hardere for å unngå at linen løses ut uforvarende.
  Fra 639,-
  Velg
  PXR - Spinlock

  Avlaster SUA - Spinlock

  Populær fallås, tyngre enn en cleat men mye mindre enn en avlaster. Ta en titt på spesifikasjonene, så ser du SUAs styrke i forhold til vekten. Laget i polert, rustfritt stålhus med cam i aluminium. Lav, avrundet profil. Manuell låsing hindrer ufrivillig utløsning.
  Fra 819,-
  Velg
  Avlaster SUA - Spinlock
 • Constrictor tau

  I motsetning til vanlige konvensjonelle clutcher så slites ikke tauet mellom 2 metall overflater. Tauet holdes mellom en tekstil sokk, som er festet til et forankringspunkt. Tauet løper fritt gjennom strømpen i en retning, men gripes umiddelbart innenfor strømpen når den går ut i motsatt retning. Gir økt holdekraft når belastningen øker.
  2.449,-
  Velg
  Constrictor tau

  Håndtak XA - Spinlock

  Håndtak til Spinlock XA avlaster.
  309,-
  Håndtak XA - Spinlock

  Deler til XAS avlaster

  Reservedeler og tilleggsutstyr tilpasset XAS avlastere.
  Fra 189,-
  Velg
  Deler til XAS avlaster

  Sideplater for XA - Spinlock

  Sideplater til Spinlock XA avlaster.
  339,-
  Sideplater for XA - Spinlock
 • Etiketter - Spinlock

  Etiketter for merking av avlastere. Passer både XAS og XTS/XCS avlastere. Engelsk tekst.
  111,-
  Etiketter - Spinlock

  High Spec Lables - Spinlock

  Større, lettleste etiketter for markering av XTS avlastere og ZR- og ZS-serien av jammere. Engelsk tekst.
  729,-
  High Spec Lables - Spinlock

  Tilbehør til XTS/XCS

  Tilbehør og reservedeler til XTS og XCS avlastere.
  Fra 329,-
  Velg
  Tilbehør til XTS/XCS

  XX-KIT oppgradering - Spinlock

  Oppgradering av XX avlastere fra perioden 2005 - 2010 til nyeste innmat. Utviklet for gjevnere ytelse over flere typer cover med mix av forskjellige fiberkvaliteter. Leveres med nye front- og bakstykker, o passer XX både med og uten lock-open funksjon.
  2.849,-
  XX-KIT oppgradering - Spinlock
 • ZS innmat for ZS1214

  Erstatningssett for ZS1214 & ZS1014C Jammer
  7.649,-
  ZS innmat for ZS1214

  Spinlock Innmat for ZR Jammer

  Innmat for Spinlock ZR 1014 Jammer.
  1.349,-
  Spinlock Innmat for ZR Jammer
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis