• Pumpe std til 60 L og 205L

  Standard håndpumpe for 60 liter og 205 liter dunk/fat.
  1.149,-
  Pumpe std til 60 L og 205L

  Pumpe plast til 60 L og 205L

  Pumpe i plast for 60 liter og 205 liter dunker/fat.
  1.449,-
  Pumpe plast til 60 L og 205L

  Rengjøring Universal Cleaner K - Liqui Moly

  Universal spesial rengjøringsmiddel for alt fra rutinemessig rengjøring til meget skitne båter.
  309,-
  Rengjøring Universal Cleaner K - Liqui Moly

  Marine Dieselbeskyttelse - Liqui Moly

  Antibakteriell biocid med et bredt virkningsspektrum mot bakterier, gjær og muggsopp. Rensemiddel og korrosjonsbeskyttelse pleier og beskytter drivstoffsystemet.
  For langtids konservering ved opplag av båtmotorer eller ved lav dieselgjennomstrømning. Sikker bruk av biocider. Les altid merkningen og produktinformasjonen innen bruk.
  Fra 259,-
  Velg
  Marine Dieselbeskyttelse - Liqui Moly
 • Marine Super Diesel Additive - Liqui Moly

  Additivkombinasjon med rensende, beskyttende egenskaper som samtidig øker cetantallet.
  Forbedringen av tenningsvilligheten gir en bedre drivstofforbrenning. Korrosjonsbeskyttende additiver beskytter hele drivstoffsystemet mot dannelse av rust- og korrosjon. Takket være den fremragende
  rensende virkningen holder komponentene seg rene, og avleiringer forhindres.
  Fra 219,-
  Velg
  Marine Super Diesel Additive - Liqui Moly

  Marine Bensinstabilisator 500 ml - Liqui Moly

  Konserverer og beskytter drivstoffet mot aldring og oksidasjon. Forhindrer korrosjon i hele drivstoffsystemet og garanterer et problemfritt
  opplag. Stabiliserer bensindrivstoff med bioandeler.
  219,-
  Marine Bensinstabilisator 500 ml - Liqui Moly

  Marine Fuel System Cleaner 500 ml - Liqui Moly

  Høyeffektivt rensende og pleiende additivkombinasjon for 2- og 4-takts bensinmotorer. Fjerner avleiringer på injeksjonsventiler, innsugningsventiler, tennplugger samt i forbrenningskamre og forhindrer at de danner seg på nytt. Forbedrer motorgangen. Eliminerer startvanskeligheter og ujevn motorgang. Senker drivstofforbruket og reduserer utslipp av skadelige stoffer.
  219,-
  Marine Fuel System Cleaner 500 ml - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 10W-40 - Liqui Moly

  Den moderne høyeffekts lettflytende motoroljen på basis av synteseteknologi og med nyeste additivteknologi garanterer en fremragende beskyttelse mot slitasje og renhet i motoren. Motorens komponenter beskyttes optimalt takket være et høyt innhold av korrosjonsbeskyttende additiver. Oppfyller kravene fra ledende motorprodusenter. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 194,-
  Velg
  Marine 4T Motorolje 10W-40 - Liqui Moly
 • Marine 4T Motorolje 15W-40 - Liqui Moly

  Høyeffekts motorolje til universell bruk på basis av utsøkte grunnoljer og moderne additiver. Garanterer en optimal smøring og en pålitelig beskyttelse mot slitasje, selv under ekstreme betingelser. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 164,-
  Velg
  Marine 4T Motorolje 15W-40 - Liqui Moly

  Marine Mineral 2T Motorolje - Liqui Moly

  Høyeffekts 2-takts motorolje på basis av utsøkte grunnoljer og spesielle additiver. Sørger for sikker smøring, høy driftssikkerhet og fremragende beskyttelse mot slitasje og korrosjon. Med TC-W III Performance.
  Fra 163,-
  Velg
  Marine Mineral 2T Motorolje - Liqui Moly

  Marine Delsyntetisk 2T DFI Motorolje - Liqui Moly

  Delvis syntetisk høyeffekt-2-takts-motorolje utviklet for marineområdet. Spesielt tilpasset de høye kravene til motorer med direkteinnsprøytning av nyeste generasjon. Sørger for optimal smøring, også ved høye driftstemperaturer. Garanterer maksimal renslighet av motoren og stempelet. Røykfri forbrenning. Med TC-W III Performance.
  Fra 919,-
  Velg
  Marine Delsyntetisk 2T DFI Motorolje - Liqui Moly

  Marine 4T Motorolje 10W-30 - Liqui Moly

  Høyeffekts motorolje på basis av synteseteknologi med spesielle marine-additiver for forbedret korrosjonsbeskyttelse og bedre
  beskyttende egenskaper. Sørger for rask gjennomsmøring av motor og turbolader. Med optimal beskyttelse mot slitasje.
  Overgår kravene fra ledende motorprodusenter. Kat- og Turbo-testet.
  Fra 181,-
  Velg
  Marine 4T Motorolje 10W-30 - Liqui Moly
 • Marine 4T Motorolje 25W-40 - Liqui Moly

  Mineralsk høyeffekts motorolje med spesielle marine-additiver. Sørger for en stabil smørefilm, selv under ekstreme driftsbetingelser.
  Holder motortetninger som eksempelvis akseltetningsringer og ventilskafttetninger elastiske og sørger for et lavt oljeforbruk.
  Testet med turbo og katalysator.
  Fra 194,-
  Velg
  Marine 4T Motorolje 25W-40 - Liqui Moly

  Marine Single Grade SAE 30 1 l - Liqui Moly

  Mineralsk monograde motorolje for bensin og dieselmotorer med naturlig høy viskositetsindeks.
  Sørger for en stabil smørefilm, også under ekstreme driftsbetingelser.
  Den høye alkaliske reserven hindrer korrosjon også ved bruk av dieseldrivstoff med høyt svovelinnhold. Lett legert for bruk i konvensjonelle motorer.
  Hindrer slamdannelse og gir pålitelig slitasjebeskyttelse.
  125,-
  Marine Single Grade SAE 30 1 l - Liqui Moly

  Marine Girolje GL4/GL5 80W-90 - Liqui Moly

  Høyeffekts girolje på basis av spesielt utvalgte grunnoljer og med spesielle additiver for mekanisk betjente gir. Slitasje- og støyreduserende.
  Utmerket korrosjonsbeskyttelse samt langtids holdbarhet. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 80W-90.
  Fra 112,-
  Velg
  Marine Girolje GL4/GL5 80W-90 - Liqui Moly

  Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90 - Liqui Moly

  Helsyntetisk girolje med ekstremt høy ytelseevne. Gjør at hekkaggregatet fungerer godt, selv ved vanskelige driftsforhold og høye temperatursvingninger. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 75W-90.
  Fra 181,-
  Velg
  Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90 - Liqui Moly
 • Marine ATF 1 l - Liqui Moly

  ATF-olje basert på synteseteknologi og den nyeste additivteknologi utviklet spesielt for marine sektoren. Byr på økt korrosjonsbeskyttelse og redusert slitasje sammenlignet med standard ATF-oljer. Den høye termiske stabiliteten og de utmerkede beskyttelsesegenskapene resulterer i en optimal bestandighet mot aldring med maksimale sikkerhetsreserver. Kompatibel med samtlige tetningsmaterialer.
  181,-
  Marine ATF 1 l - Liqui Moly

  Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g - Liqui Moly

  Syntetisk høyytelsesfett med PTFE-faste smørestoffer spesielt utviklet for vinsjer og spill av enhver type. Virker ekstremt beskyttende mot slitasje og friksjonshemmende takket være det faste smørestoffet. Sjø- og saltvannsbestandig med svært gode additive egenskaper. Harpiks- og syrefritt.
  175,-
  Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g - Liqui Moly

  Fett til Batteripoler - Liqui Moly

  Plastkompatibelt spesialfett basert på kalksåpe. Beskytter batteripoler og elektriske kontakter mot korrosjon og oksidasjon. For sikker start, lys og lengre batterilevetid. Forhindrer syreskade. God kompatibilitet med plast. Forhindrer lekkasjestrømmer og reduserer kontaktmotstanden. Merking i henhold til DIN 51502 K2G-30. Temperaturområde: - 30 ° C til + 100 ° C. Spesielt for batteripoler og tilkoblinger samt plug-in tilkoblinger i kjøretøyelektronikken.
  Fra 49,-
  Velg
  Fett til Batteripoler - Liqui Moly

  Marine Multispray 400 ml - Liqui Moly

  Spesielt beskyttelses- og pleiemiddel til marin bruk. Holder bevegelige deler lettbevegelige over lang tid, beskytter mot korrosjon og oksidering. Fortrenger fuktighet og beskytter
  det elektriske anlegget i båten. Løsner fastrustede skruer og reduserer skrikelyder. Reagerer ikke med plast, lakk , metall eller tre.
  119,-
  Marine Multispray 400 ml - Liqui Moly
 • Marine Glans-sprayvoks 400 ml - Liqui Moly

  Vannavvisende voks som er bestandig mot saltvann og UV-stråler, med god rensende virkning og fremragende glansegenskaper. Lett smuss og fettholdig smuss fjernes problemløst og raskt, uten at det oppstår riper. Det beskyttende belegget som oppstår jevner ut små riper og konserverer lakken slik at den gjøres motstandsdyktig mot værinnflytelse.
  239,-
  Marine Glans-sprayvoks 400 ml - Liqui Moly

  Oljedrypp stopp 300 ml - Liqui Moly

  Tetter og bløtgjør pakninger og o-ringer! Motorolje-additiv. Regenererer pakninger og o-ringer. Tetter motoren og opprettholder oljens viskositet. Reduserer motorstøy, senker oljeforbruk, og forhindrer blå utstøtningsrøyk. Tilsettes ny og frisk olje. Som problemløsning: Rens oljekretsøpet med MotorClean, skift oljen, tilsett 300 ml Motor Oil Saver. Start motoren for å oppnå driftstemperatur. 300 ml holder til 5 liter motorolje. Effekt oppnås etter ca 10 timers driftstid.
  229,-
  Oljedrypp stopp 300 ml - Liqui Moly

  Blyerstatning 250 ml - Liqui Moly

  Til motorer som hittil har krevd blyholdig bensin! Bensin-additiv. Smører og beskytter uherdede ventilseter mot slitasje. Forhindrer motorskader og sørger for optimal kompressjon. Tilsettes direkte i tanken. Til alle motororer som hittil har krevd blyholdigt bensin. Brukes ved hver tanking. Doseringsflaske. 250 ml holder til 250 liter brennstoff.
  151,-
  Blyerstatning 250 ml - Liqui Moly

  Bensin Additiv 250 ml - Liqui Moly

  Forhindrer dannelse av sot og avleiringer i hele karburatorsystemet, som innsprøytningsventiler, innsugingsventiler eller brennstoffsystemet øvrige komponenter. Ved regelmessig bruk, opprettholdes motorens yteevne. Til alle bensinmotorer med og uten partikkelfilter - forebyggende eller til problembehandling. Turbotestet. Til direkte tilsettning i brennstofftanken. 250 ml er tilstrekkelig til opp til 70 L brennstoff (dosering 1:280). Virkningen holder for opp til 2000 km.
  151,-
  Bensin Additiv 250 ml - Liqui Moly
 • Motorkonservering 300 ml - Liqui Moly

  Til bruk for overvintring og lange stillestående perioder! Langtidsbeskytter motoren mot innvendig rust og korrosjon. Til alle 2-takt og 4-takt bensin- og dieselmotorer. På 2-takt motorer fjernes luftfilteret. Med motorer kjørende ved lave omdreininger sprøytes produktet i 10-20 sekunder i forgasser. Stopp motoren, fjern tennplugger og sprøyt i 5 sekunder i cylinder. på 4-takt motoren fjernes tenn- eller glødeplugger. Spray i 5-10 sekunder i cylinder. Drei etterfølgende motor ved håndkraft og monter igjen tenn- eller glødeplugger.
  229,-
  Motorkonservering 300 ml - Liqui Moly

  Fettpresse til 400 gr patroner - Liqui Moly

  Fettpresse for 400 g fettpatroner.
  449,-
  Fettpresse til 400 gr patroner - Liqui Moly

  Slange 300 mm til fettpresse - Liqui Moly

  Passer til fettpresse 1042153.
  219,-
  Slange 300 mm til fettpresse - Liqui Moly

  Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml - Liqui Moly

  Teflon Pulverspray er et langtidsvirkende fettfritt smøre/beskyttelsesmiddel som etterlater en tørr overflate som forhindrer knirk, krakelering og uttørking. Pulversprayen er Teflon og Polyterafluoretylen basert.
  259,-
  Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml - Liqui Moly
 • Kobberpasta 100 gr - Liqui Moly

  Kobberpasta beregnet for høye temperaturer. Beskytter mot høytrykk og korrosjon som b.l.a. kompressor/turbin, skruer/bolter, eksosbolter, tennplugger o.l.
  Temperaturområde: -35 til +1100 °C. Forpakningsstørrelse 100 gr.
  181,-
  Kobberpasta 100 gr - Liqui Moly

  Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml - Liqui Moly

  Til pleie og beskyttelse av elektriske systemer og komponenter. Fortrenger fukt, reduserer slitasje, forhindrer rust og sikrer optimal funksjon. Nøytral overfor lakk, kunststoff og gummi. Bruksområde: til hele elsystemet og på alle elektriske komponenter såvel dørkontakter, støpsel, batteripoler og forbindelser.
  329,-
  Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml - Liqui Moly

  Hurtigrens - Bremserens spray 500 ml - Liqui Moly

  Hurtig og effektiv avfetting med 97% aktive virkestoffer! Hurtig og effektiv avfetting. Oppløser og fjerner olje, fett, tjære, lim og klebrige belegg. Fordamper hurtig og etterlater en ren og fettfri overflate. Inneholder 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Uten innhold av klorin og acetone. Til avfetting og rengøring av blant annet bremser, koblinger, motordeler, forgassere og pumper. Sprøytes på området og etter kort tid fordamper produktet, som etterlater en ren og fettfri overflate.
  88,-
  Hurtigrens - Bremserens spray 500 ml - Liqui Moly

  LM 40 Multispray 5 l - Liqui Moly

  Multitalentet for hus, hobby, verksted, bil og industri. For hengsler, ruller, låser, skruer, brytere, håndgrep, kontrollkabler, bilantenner og mye mer.
  779,-
  LM 40 Multispray 5 l - Liqui Moly
 • LM 40 Multispray 200 ml - Liqui Moly

  Universalspray - smører, løsner, rengjør, pleier og beskytter. Produkt med 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Gode inntrengningsevner, fortrenger fukt. Til universalbruk på verksted, i hjemmet og til hobby. Velegnet til smøring av blant annet hengsler, lås og kjeder. Kan brukes til elektriske komponenter som beskyttelse mot fukt. Utmerket som rustløser. Beste resultat oppnåes hvis produktet ikke blandes med noe annet.
  88,-
  LM 40 Multispray 200 ml - Liqui Moly

  Start Fix Starthjelp - Liqui Moly

  Starthjelp til 2-takt og 4-takt bensinmotorer! Sørger for sikker og effektiv starthjelp under kalde og våte betingelser. Skåner motor og batteri. Kan brukes på alle 2-takt og 4 -takt motorer, men ikke til tradisjonelle dieselmotorer og Common Rail Diesel. Sprayes direkte i luftfilter eller innsugning og straks etter startes motoren. På bensinmotorer gis kun svak gass. NB: Inneholder lettanntennelige vesker - frarådes kraftig og foreta behandling nær glør og åpen ild.
  151,-
  Start Fix Starthjelp - Liqui Moly

  Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml - Liqui Moly

  High-tech rustløser med effektiv smørende effekt! Rustløser med keramikk og "kuldesjokk-effekt" som "knekker" rusten. Kulden har en krympende virkning på metalldeler. Innholdet av keramikk sørger samtidig for en effektiv smøring. Gode inntrengningsevner. Til opplsøning av rust på blant annet bolter, muttere og skruer. Utmerket til bruk med små og snevre toleranser. NB: Kan forårsake alvorlige og smertefulle forbrenninger på huden.
  151,-
  Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml - Liqui Moly

  Universalrens 1 l - Liqui Moly

  Rensemiddel med høy virkningsgrad for universell bruk i husholdning, verksted og industri.
  Konsentrert universalrensemiddel, kan fortynnes med vann, inneholder ikke fosfat-silikat eller løsemiddel. Biologisk nedbrytbar. For blandingsforhold opptil 1:2000 alt etter bruksformål.
  339,-
  Universalrens 1 l - Liqui Moly
 • Activ Def 10W40 B4 Champion

  Avansert syntetisk motorolje, til utenbordsmotorer, utviklet for smøring av 4-takts bensin-og dieselmotorer, inklusive diesel motorer med direkte innsprøytning som Common Rail, HDI, CDI, etc.
  Fra 108,-
  Velg
  Activ Def 10W40 B4 Champion

  New Energy 15W40 Champion

  Motorolje for dieselmotorer. Høy ytelse, mineralsk motorolje av den nyeste generasjon, spesielt designet for å møte de strenge krav fra produsentene.
  Fra 114,-
  Velg
  New Energy 15W40 Champion

  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Syntetisk TC-W3 2 takt DFI olje for moderne påhengsmotorer med E-TEC, EFI og DFI. Som Mercury Optimax,Yamaha HPDI og Evinrude E-Tec. Motsvarer OEM XD-50 olje. For separat oljetank eller pre-mix. Kan med fordel brukes også på eldre 2 takt påhengsmotorer.
  Fra 173,-
  Velg
  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Gearoljepumpe- Multi Brand

  Gearoljepumpe med adapter som gjør at den passe til oljeflasker med ulik størrelse på tut.
  168,-
  Gearoljepumpe- Multi Brand
 • Pumpe for 1 l girolje - Liqui Moly

  Plastpumpe inkl. Universell slange og adapter for fylling av girolje.
  259,-
  Pumpe for 1 l girolje - Liqui Moly

  Marine Lube 250 ml Spray - Nano Extract

  Marine Lube er et ikke-fettete smart smøremiddel utviklet for ulike bevegelige deler på båten, fra motor til dekksutstyr og rigg, noe som gir optimale friksjonshindrende egenskaper. Den supertynne beskyttelsesfilmen tiltrekker seg ikke støv, skitt og andre forurensninger. Videre har den gode anti-rust egenskaper.
  369,-
  Marine Lube 250 ml Spray - Nano Extract

  5-56 spray - CRC

  Universalspray for service. Løsner rustede deler, og gjør det mulig å starte våte motorer umiddelbart. Formelen trenger raskt inn, beskytter mot fuktighet, og forhindrer elektrisk feil. CRC 5-56 beskytter dessuten mot korrosjon, og har til og med rengjørende egenskaper.
  Fra 54,-
  Velg
  5-56 spray - CRC

  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml

  Smøremiddel spesielt utviklet for maritimt miljø. Parafinolje og en multippel organisk inhibitor som hindrer rust og korrosjon ved å fortrenge og stenge ute fuktighet og ved å danne en kontinuerlig beskyttelse mot vann og oksygen. Den oljeaktige, nesten usynlig filmen med CRC 6-66 smører og trenger inn i de fineste porer og sprekker i overflater.
  177,-
  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml
 • ECO Leak Finder 500 ml, FPS

  CRC Lekkasjefinner oppdager lekkasjer og årsak til trykkfall raskt og effektiv. Til bruk ved alle typer gasser, brannfarlige som giftige, LPG kjølevæsker, trykkluft etc. Setter ikke flekker og reagerer ikke med plastikk, stål, aluminium kopper etc. Ikke brennbar, ikke korroderende, ikke giftig. Stabil og sikker.
  185,-
  ECO Leak Finder 500 ml, FPS

  Multilube aerosol 500 ml - CRC

  Et smøremiddel med god penetreringsevne og ekstremt god bestandighet mot vannsprut. CRC Multilube har et blått, gjennomsiktig utseende og drypper ikke. Til bruk på de vanligste friksjonspunkter på båter, biler, campingvogner og hjemme. Sprayes på som olje og omdannes til fett.
  169,-
  Multilube aerosol 500 ml - CRC

  Wipes Multipurpose burk 50 stk

  Profesjonelle kraftige rensekluter for fjerning av olje, fett, maling, blekk og lim.
  169,-
  Wipes Multipurpose burk 50 stk

  Easy Seal 50 ml - CRC

  Et hvitfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på gjengede koblinger. Tillater reposisjonering av gjengeforbindelsen. Lett å demontere med vanlig verktøy, selv etter noen år. Passer for gjengeforbindelser opp til 3"(DM80).
  299,-
  Easy Seal 50 ml - CRC
 • Fast Stick spraylim aerosol 500 ml - CRC

  Hurtigheftende, ikke-klorert spraylim. Denne spesialformuleringen gir umiddelbart "grep", som gjør at den kan belastes før full herdestyrke er oppnådd.
  299,-
  Fast Stick spraylim aerosol 500 ml - CRC

  Merkepenn - CRC

  Merkepenner til ulike overflater. Egner seg godt til merking av teine og garn dobber.
  73,-
  Velg
  Merkepenn - CRC

  Power Stick aerosol 500 ml - CRC

  Kraftig lim, formel uten metylenklorid eller andre klorerte løsemidler. Gir sterk vedheft på mange forskjellige underlag: sponplater og betong, isolasjonsmaterialer, lær, papir, tre, metall, plast og gummi.
  329,-
  Power Stick aerosol 500 ml - CRC

  Soft Lock 50 ml - CRC

  Et blåfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på midlertidig gjengede koblinger. Nokså lett å demontere med vanlige verktøy. Egnet for gjengeforbindelser fra M5 till M16.
  579,-
  Soft Lock 50 ml - CRC
 • Multipurpose Grease tub 100 ml - CRC

  CRC Multi Grease er et litiumsmørefett for ekstremt trykk, som beskytter rulleelement- og glidekontaktlagre i alle vanlige hastighetsområder. Smørefettets formel gjør det egnet for bruksområder der støtbelastning og vibrasjoner forekommer. Det beskytter godt mot korrosjon, og tåler forhold med svært høyt trykk.
  112,-
  Multipurpose Grease tub 100 ml - CRC

  Pumpsprayer 1 l - CRC

  Håndspray egnet for de fleste CRC-rengjørings- og avfettingsmidler. Sprayeren settes under trykk ved bruk av den integrerte håndpumpen for å levere en jevn produktstrøm og et jevnt spraymønster.
  559,-
  Pumpsprayer 1 l - CRC

  Lynlim - Quick Fix 20 g - CRC

  Transparent lynlim for STERK og RASK liming av ikke-strukturelle deler. Binder plast og stål. Akkurat tilstrekkelig herdetid for å tillate posisjonering.
  279,-
  Lynlim - Quick Fix 20 g - CRC

  Systemrens, Sea Water Cooler Cleaner

  Sea Water Cooler Cleaner er et grønt alternativ av systemrens, ufarlig for mennesker, dyr og natur. Det er biologisk og 100% grønt og nedbrytbart. Det er spesielt effektivt til varmevekslere som bruker sjøvann som kjølemedium. Når sjøvann blir brukt som kjølemedium vil det gi saltavleiringer over tid, dette setter ned kjøleeffekten på varmevekslerne og kan derfor ha stor innvirkning på motorens levetid.
  Fra 299,-
  Velg
  Systemrens, Sea Water Cooler Cleaner
 • Smørespray TK2, beskyttende

  Protective Lubricant Spray TK2 Medium reduserer slitasje i mekanisk utstyr som arbeider i sjøvann eller andre korroderende steder. Dens sammensetning gjør den effektiv i lang tid. Trenger ut vann, beskytter, korroderer ikke maling og plast.
  319,-
  Smørespray TK2, beskyttende

  Gjengefett - Blue Wave

  Blue Wave PTFE-basert smøremiddel for gjenger. Vannavvisende, smørende og hindrer gjengene i å skjære seg. Tåler temperaturer fra -50 til +200 grader C. Tube 50 gram.
  649,-
  Gjengefett - Blue Wave

  SystemRens 1 l

  Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer.
  259,-
  SystemRens 1 l

  Rust Ex, rustfjerner - Autosol

  Efektivt middel som fjerner korrosjon, oksidering og belegg på de fleste flater. Kombinasjonen av aktive kjemiske kvalitetsingredienser gjør at selv den mest gjenstridige korrosjonen og oksideringen forsvinner, også varmemisfarging på rustfritt stål. Den unike formelen rengjør ikke bare overflaten, men gir også metallet sin naturlige korrosjons- og oksideringsmotstand tilbake, noe som gjør middelet ekstra velegnet for produkter som er mye utendørs.
  161,-
  Rust Ex, rustfjerner - Autosol
 • Smørespray TK3, teflon

  Special Dry Lubricant Spray TK3 Teflon er et teflonbasert tørrsmøremiddel/pulver som danner en beskyttende film med høy slitestyrke og motstand. Det bevarer også de behandlede deler fra korrosjon og rustdannelse. Ideell i et marint miljø med sine vedhefts- og vannavstøtende egenskaper.
  319,-
  Smørespray TK3, teflon

  Aceton, 1 l - Blåtind

  Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
  180,-
  Aceton, 1 l - Blåtind

  Rustolje 0,5 ltr - Respect

  Smøres direkte på rust. Forsegler, beskytter og stopper rustutvikling.
  169,-
  Rustolje 0,5 ltr - Respect

  Fritidsparafin 4 l - Blåtind

  Meget god spesialrenset parafin som gir en luktfri og veldig ren forbrenning spesielt for kokeapperater, komfyr og varmeapperater.
  229,-
  Fritidsparafin 4 l - Blåtind
 • Frostvæske Anti Freeze 3,8 l - Star Brite

  Frostbeskyttelase for toalett, ferskvannssytemer, motor konservering mm.
  175,-
  Frostvæske Anti Freeze 3,8 l - Star Brite

  Fin fyr, 1 l - Blåtind

  Kemetyl er brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Fin fyr er helt luktfri og er et utmerket valg for kokeapparater som drives av rødsprit.
  123,-
  Fin fyr, 1 l - Blåtind

  Marine Antifreeze konsentrat 5 L

  En meget god frosvæske fra Liqui Moly.
  449,-
  Marine Antifreeze konsentrat 5 L

  Frostvæske Blå konsentrert 4 l

  Blå klar frostveske for alle typer motorer; både diesel og bensin. Godkjent for al.topper. Beskytter mot korrusjon. Min 25% innblanding.
  449,-
  Frostvæske Blå konsentrert 4 l
 • Tennvæske, 1 l - Blåtind

  Tennvæske er et hjelpemiddel for opptenning av grill, utepeis og bål. Ren og luktsvak petroleumsbasert tennvæske beregnet kun til utendørs bruk.
  55,-
  Tennvæske, 1 l - Blåtind

  Fin fyr, 4 l - Blåtind

  Blåtind Fin Fyr Bioetanol til innendørspeiser uten skorstein, og spritapparater til blant annet båt. Brenner med klar rød/gul flamme. Soter minimalt. Inneholder: Bitrex.
  299,-
  Fin fyr, 4 l - Blåtind

  Dieseldyrbeskytter, Bio Protect 2

  Bio Protect 2 til bruk mot dieseldyr.
  Fra 439,-
  Velg
  Dieseldyrbeskytter, Bio Protect 2

  Saltsyre, 1 l - Blåtind

  Gul væske med stikkende lukt. Brukes til avsyring av mur, vask av murgulv, justering av PH verdi i hagebassenger og svømmebasseng samt irring av kobber. Fjerner også skjell og rur på bunnstoff, drev/undervannshus.
  129,-
  Saltsyre, 1 l - Blåtind
 • Antifreeze Green, ready to use - 1 l - Blåtind

  Frostvæsken er ferdigblandet og klar til bruk. Egner seg godt til bruk i tyngre kjøretøy som lastebil, buss, anleggs- og landbruksmaskiner. Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010, Mercedes-Benz 325.0. Møter kravspesifikasjonene til VAG TL 774 C,G-11, MAN 324 NF, BMW GS 94000 og General Motors GME L1301. Bør ikke blandes med andre typer frostvæsker. Skiftintervall: Følg anvisningene i bilens brukerhåndbok. Ved etterfylling, sørg for å bruke samme type frostvæske. Tåler frost ned til ca.-40°C.
  65,-
  Antifreeze Green, ready to use - 1 l - Blåtind

  Antifreeze Red Long life, ready to use - 1 l - Blåtind

  Frostvæsken er ferdigblandet og klar til bruk. Frostvæske 774 D-F møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010. Møter kravspesifikasjonene til VAG TL 774 D-F, G12+ , Mercedes B. 325.3, MAN 324 SNF, Ford WSS-M97B44D/E, GeneralMotors GMW 3420. Anbefalt skiftintervall: Følg bilfabrikantens brukerhåndbok. Bør ikke blandes med andre typer frostvæsker. Tåler frost ned til ca. -40°C.
  69,-
  Antifreeze Red Long life, ready to use - 1 l - Blåtind

  Frostvæske kons 774 G Long life Rød 4 l - Blåtind

  Blåtind Long Life 774 G frostvæske kan anbefales til alle typer vannavkjølte forbrenningsmotorer. Er spesielt anbefalt for Hi-Tech motorer hvor høy temperatur og aluminiumbeskyttelse er anbefalt. Inneholder ikke nitrater, aminer eller fosfater (NAP fri). Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010. Møter alle spesifikasjone til VAG, TL774 G. G12++ , Mercedes-Benz 325,5, MAN 324 Type Si-OAT.
  399,-
  Frostvæske kons 774 G Long life Rød 4 l - Blåtind

  Frostvæske kons 774 D-F Long life GUL 4 l - Blåtind

  Blåtind Long Life 774 D-F frostvæske er anbefalt for helårsbruk i alle typer av vannavkjølte forbrenningsmotorer. Frostvæsken er NAP-fri og borat/silikat fri. Frostvæsken møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010. Møter kravspesifikasjonene til VAG TL 774 D-F, Mercedes B. 325.3, MAN 324SNF, Ford WSS-M97B44D/E, General Motors GMW 3420 og Volvo trucks.
  399,-
  Frostvæske kons 774 D-F Long life GUL 4 l - Blåtind
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis