• Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Isotemp Firkantet 16 L levere i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Den er kraftig isolert for minst mulig varmetap. Den er lett å plassere, og festetbraketten kan flyttes mellom høyre og venstre side.
  9.999,-
  Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Isotemp Slim bereder levers nå i rustfritt stål både innvending og utvendig. Kraftig isolert for minst mulig varmetap. Levers standard med blandeventil.
  Fra 7.899,-
  Velg
  Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Isotemp Basic leveres i rustfi utførelse. Alt som er i kontakt med vann er laget av syrefast stål. Den kan monteres både horisontal og vertikalt. Den er isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Berederen leveres med blandeventil som standard.
  Fra 8.349,-
  Velg
  Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp

  Isotemp SPA leveres i 5 forskjellige størrelser. De leverer høy marine kvalitet. Innertanken er i rustfritt stål. Den er kraftig isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Leveres standard med 6 bar sikkerhetsventil.
  Fra 5.499,-
  Velg
  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp
 • Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannstank "Nautic Boiler B3" er laget i materialer av høy kvalitet. Tank av syrefast stål 316 (1,5 mm) med utvendig belegg av komposittmateriale. Tanken er konstruert for meget høy effektivitet og har betydelig mindre varmetap enn de fleste. Det elektrisk varme-elementet er laget av Incoloy. Kolben leveres med justerbar termostat. 3 års garanti.
  Fra 5.990,-
  Velg
  Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannstank fra Sigmar for tilkobling til båtens kjølevannssystem. Tankene leveres med kabel og støpsel for 220V, sikkerhetsventil, tilbakeslagsventil, 220V varmeelement på 800 W og termostat. Tankene kan lett utstyres med blandeventil (prodnr. 1033320-5) for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke maks-temperaturen i berederen. Sigmar beredere har et monteringsvennlig og robust design. Berederne har stor fleksibilitet mht. montering. Alt er integrert. Dekselet er av plast (20-40 l) eller plast/316 Inox (60-80 l).
  Fra 6.490,-
  Velg
  Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannsbereder BX - Quick

  Quick Nautic Boiler BX er en forseggjort elektrisk varmtvannstank hvor både innerdel og ytterdel er laget i rustfritt stål. Den er svært godt isolert med et tykt lag polyuretanskum mellom innerdel og ytterdel. Tanken har 220 volts varmelement laget i Incoloy®.
  Fra 7.899,-
  Velg
  Varmtvannsbereder BX - Quick
 • Varmtvannsbereder BX16 Firkantet - Quick

  Quick BX 16 er en optimal varmtvannsbereder for båter hvor det er vanskelig å finne en god plassering til en klassisk varmtvannsbereder. Den rektangulære formen gjør at denne sklir ned i de fleste hulrom.
  9.990,-
  Varmtvannsbereder BX16 Firkantet - Quick

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX

  Komplett sett med blandeventil til Varmtvannsbereder B3 fra Quick.
  1.790,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder

  Varmtvannsberederen kan lett utstyres med blandeventil for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke makstemperaturen i berederen.
  1.190,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder

  Sigmar Varmtvannsbereder Dobbel Varmesløyfe

  Varmtvannsberedere fra Sigmar Marine med dobbel varmesløyfe. Disse er de eneste på markedet som lar deg bruke en ekstra varmekilde til å varme opp vannet, i tillegg til å bruke motorens kjølesystem. Dette kan være alt fra en ekstern vamekilde, til en generator eller andre motorkjølesystem.
  Fra 7.990,-
  Velg
  Sigmar Varmtvannsbereder Dobbel Varmesløyfe
 • Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Blandeventil til Isotemp varmtvannsbereder. Fra 2007 - dd.
  1.299,-
  Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Koplinger til varmtvannsbereder

  Inneholder det du trenger av nipler (2 x 1/2" R-13 mm og 2 x 1/2" R-16 mm) for å montere varmtvannsberederen.
  319,-
  Koplinger til varmtvannsbereder

  Vanntank fast

  Vanntank i hardplast. Ved innbygging kan påfyllingsstuss (1034061-1 el. 1034061-2) monteres.
  Fra 1.899,-
  Velg
  Vanntank fast

  Påfyllingsstuss 1 1/2"

  Sett med nødvendige stusser for å montere tankene skult.
  Fra 319,-
  Velg
  Påfyllingsstuss 1 1/2"
 • Vanntank 39L m/ 12V trykkvannspumpe

  Vanntank i hardplast. Leveres med 12V vannpumpe, slangestusser og avsatt plass til giver.
  4.199,-
  Vanntank 39L m/ 12V trykkvannspumpe

  Vanntank 100 l

  Vanntank i plast fra CAN.
  2.649,-
  Vanntank 100 l

  Fleksibel vanntank

  Nouva Rade fleksible vanntanker løser problemet med oppbevaring av vann i båten. Tankene leveres med sveiset tankfitting-adapter og to fittings (påfylling 38mm og avgang 12 mm). Monteringsringer for sikker montering. Disse vanntankene er både enkle å bruke og å stu bort når du ikke trenger dem.
  Fra 659,-
  Velg
  Fleksibel vanntank
 • Vanntank fast 47 L

  Vanntank i plast fra CANSB. Tank for vann og gråvann komplett med inspeksjonsluke.
  1.149,-
  Vanntank fast 47 L

  Fleksibel vanntank 3-kant

  Nouva Rade fleksible vanntanker løser problemet med oppbevaring av vann i båten. Tankene leveres med sveiset tankfitting-adapter og to fittings (påfylling 38mm og avgang 12 mm). Monteringsringer for sikker montering. Disse vanntankene er både enkle å bruke og å stu bort når du ikke trenger dem. Disse rektangulære modellene har påfylling og avgang på toppen/front.
  Fra 919,-
  Velg
  Fleksibel vanntank 3-kant

  Sammenleggbar vanntank

  Sammenleggbar vanntank i plast. Tanken/kannen er plassbesparende da den kan presses sammen når den er tom. Tappekran er inkludert.
  Fra 121,-
  Velg
  Sammenleggbar vanntank
 • Vannfilter

  Aktivt kullfilter som fjerner urenheter i drikkevannet. Portene kan vrides 180 grader, som forenkler installasjon. Trenger ikke dreneres ved bytte av filter.
  Fra 769,-
  Velg
  Vannfilter

  Purify my drinking water, 250 tab - BioCool

  BioCoolClean Water er en lett desinfeksjon av drikkevann.
  Det er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel. Tablettene gjør drikkevannet bakteriefritt på 3 timer og virker i minst 6 uker. De har også en forebyggende virkning og forhindrer tilvekst av bakterier. BioCool Desinfeksjon leveres i pakning av 250 tabletter. BioCool er skånsom både for deg og naturen da produktet er biologisk nedbrytbart og uparfymert.
  399,-
  Purify my drinking water, 250 tab - BioCool

  Clean my water tank 50 tab - BioCool

  BioCool Clean Water Tank er et hyperkonsentrert, klorfritt desinfeksjonsmiddel for vanntanker i båt/camping/hytte. Tablettene fjerner dårlig lukt og forebygger tilvekst av bakterier. BioCool Clean Water Tank gjør tanken bakteriefri på 1 time og fri fra belegg på 6 timer. Den leveres i pakning av 50 tabletter. La filter og slanger være tilkoplet under desinfeksjonen. For å fjerne dårlig lukt fra septiktank tilsettes en tablett etter toalettbesøk.
  249,-
  Clean my water tank 50 tab - BioCool
 • Make my toilet fresh, 125 tab - BioCool

  Rengjør og motvirker dårlig lukt fra toalett og septiktank.
  289,-
  Make my toilet fresh, 125 tab - BioCool
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis