Produktbilde

Hempel Clean & Shine 1 l

Type: Rengjøring, voks og beskyttelse i en operasjon.

210,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1080251
Brukes til å fjerne smuss og skitt, solforvitrede overflatelag og andre vanlige urenheter på overflater med gelcoat, maling og lakk. Etterlater en beskyttende voksfilm.

Rist godt før bruk. Tynnes ut med 10-50 deler ferskvann eller sjøvann. Bruk lav grad av tynning for mer krevende jobber. Påfør produktet på overflaten med en svamp, myk børste eller klut. Vask loddrette områder i omganger, og start med det høyeste punktet til alt smuss er fjernet. Skyll med ferskvann til du har fjernet alle rester. La overflaten tørke.

- Type: Rengjøring, voks og beskyttelse i en operasjon.
- Bruksområde: For enkelt rengjøring og voksing av alle overflater.

Mer info:

Relaterte produkter

 • Hempel Boat Shampoo 1 l

  Type: Mildt rengjøringsmiddel.
  196,-
  Hempel Boat Shampoo 1 l

  Meguiar's Boat Wash 1,9 l

  Biologisk nedbrytbar vask som fjerner den skitne stripen langs vannlinjen, annen skitt, striper fra salt sjø, sot, fugleskitt, og annen fersk forurensning. Fjerner ikke båtvoks. Produktets innhold øker glans, glatthet og reduserer tørketiden. Volum: 1,9 l
  399,-
  Meguiar's Boat Wash 1,9 l

  Jif Båtshampo 5 l

  Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos, diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper. Den er skånsom mot gelcoat og matter ikke ned gummi og plastdetaljer. Blandeforhold er 1-5 dl til 10 liter vann. Er den veldig svart, kan man øke blandingen 10%.
  449,-
  Jif Båtshampo 5 l

  Respect Super Clean Vask 1 l

  Meget effektiv og nedbrytbar. Kjemisk vask som også er justert og tilpasset spesielt for bruk før og etter behandling med vår 3X NanoPolish. Brukes på hele båten. Blandes med vann til ønsket styrke. Brukes ufortynnet til vask av motor, motorrom, diesel og oljesøl.
  158,-
  Respect Super Clean Vask 1 l
 • Svamp grov/fin

  Svamp av svært høy kvalitet. Meget god sugeevne og med forskjellige overflater - en fin og en grovere side. Skader ikke gelcoat/lakk. Kan brukes til vask av båt, MC eller campingvogn.
  169,-
  Svamp grov/fin

  Båtskrubb

  Båtskrubb for grovere rengjøring.
  110,-
  Båtskrubb

  1852 Vaskebørste m/håndtak

  Vaskebørste med stiv bust i fantastisk god kvalitet. Kraftig og solid håndtak med anti-skli grep. Kledd med gummi på kantene for beskyttelse.
  131,-
  1852 Vaskebørste m/håndtak

  1852 Vaskebørste PRO

  Solid vaskebørst, bred og med godt håndtak.
  149,-
  1852 Vaskebørste PRO
 • Autosol Marine shampoo, skumløs 1000ml

  Konsentrert vaskemiddel for alle skitne flater. Fjerner effektivt flekker, fett og oljerester. Skummer ikke.
  135,-
  Autosol Marine shampoo, skumløs 1000ml
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis