Produktbilde

Eco Clean 500 ml

Verdensnyhet for båtfolket.

399,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1039528
Verdensnyhet for båtfolket.
Toaletter på båter og bobiler er svært utsatt for forkalkninger som skyldes urinstein. Eco Clean fjerner forkalkning i toaletter og slanger på en enkel, effektiv og skånsom måte.
Med kun biologisk nedbrytbare ingredienser åpner og forebygger Eco Clean tette toaletter, uten å skade rør eller naturen. Eco Clean er grønne produkter som ikke er farlif for mennesker, dyr eller naturen
Eco Clean fjerner urinstein, renser rør/slanger og åpner gamle tette slanger og rør. Unngå tette rør som må byttes eller stakes opp, bruk Eco Clean.
Septikslangene om bord er utsatt for forkalkning. Særlig av urinstein. Den indre diameteren blir gradvis mindre, overflaten får «pigger» som lett tar tak i bla toalettpapiret.

Dosering: Ferdig utblandet. Før sesong tilsettes 0,5 l Eco Clean i toalettet. Deretter en kork en gang i uken når fartøyet er på farten. Ved sesongslutt tilsettes 0,5 l. Bruksmengde pr sesong: 1,5 l.

Utviklet og produsert i Norge.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Boatsupply.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis